О нама

За само три године од нуле до Европског првака

Нова прича Црвена звезде почела је 2010. године, када су Виктор Јеленић и Игор Милојевић кренули од почетка, са свега неколико десетина малишана. Ко би тада помислио да ће Црвена звезда само три године касније постати најјуспешнији спортски колектив у Србији, да ће Црвена звезда постати првак Европе. И не само то, Србија је добила разлог за понос јер представља клуб о којем се прича у свету.

Није било лако, али, огроман мотив искусних, јасне амбиције младих играча, велико знање стручног штаба, напоран рад управе као и велика подршка навијача, учинила је да Црвена звезда дође до историјског успеха. Готово да је звучало нестварно: Црвена звезда је првак Европе! И не само, те спектакуларне сезоне је освојено све што се могло освојити, Куп Србије, Првество Србије, Лига шампиона и као шлаг на торту Супер куп.

Након те изванредне сезоне, Црвена звезда је наставила да ради, створила је знатно боље услове поготово у раду са млађим категоријама, где ствара квалитетне играче који иду стопама великих асова. И то је права победа, равна Лиги шампиона.

Корак по корак су градили њихову пирамиду и после пуних десет година рада клуба, БВК Црвена звезда, може да се похвали да је изнедрила врхунске играче који се такмиче како на домаћем тако и на иностраном тржишту.

PLAYERS

Lorem ipsum dolor sit amet timeam deleniti mnesarchum ex sed alii hinc dolores
Urbanitas similique ex nam paulo temporibus ea vis id odio.

DR. ROBERT NAPPER

Cardiologist

10

ANDREA HAYWOOD

Goalkeeper

10

DR. LOUIS PETERS

Gynecologist

10

ANDY COLLINS

Staff Coach

10

DR. ALETTA JACOBS

Physician

10

MARILYNN SMITH

Assistant Coach

10